RenkliHaber - Blog, Teknoloji

RenkliHaber - Blog, Teknoloji bir tık uzağınızda

Full width home advertisement

Teknoloji

Blog

Post Page Advertisement [Top]

Facebook Hesap Bölme Özelliği Geldi

Facebook Hesap Bölme Özelliği Geldi

Facebook Hesap Bölme Özelliği Geldi

facebook hesap bölme


Facebook şirketi adını Meta olarak değiştirdikten sonra pek çok farklı özelliği bünyesine katmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Facebook Messenger için ortaya konulmaya dair bir hazırlık bulunuyor. Facebook hesap bölme konusundaki özelliğin şu anlarda test aşamasında olduğu ve önümüzdeki günlerde ABD ile sınırlı olmak kaydıyla işleme konulacağı gibi bir durumun ortaya çıkacağı ifade ediliyor. 

Hesap bölme özelliğiyle beraber kullanıcıların var olacakları grup sohbetleri içerisinde diğer kişilerden para isteme şansları ortaya çıkacak. Böylelikle kimin ne kadar ödediği de görülebilecek bir durum olarak adlandırılacak. Meta tarafından ortaya atılan ekran görüntüsü de bu özelliğin ne şekilde aktif olacağını gösteriyor. 

Meta tarafından diğer bir tanıtılan diğer bir özellik de grup efektleri olarak öne çıkıyor. Facebook hesap bölme kadar ön planda yer alan bu özellik içerisinde de sosyal medya kanallarında gerçeklik efektlerinden yararlanma durumu ortaya çıkıyor. 5 farklı efektin kullanıma sunulmasıyla da daha farklı bir kullanım durumu kendini gösteriyor. 

Facebook Messenger için yakın zamanda soundmoji adı altında yeni bir özelliğin daha geleceği ifade ediliyor. Sohbet esnasında popüler dizi ya da filmlerden replikleri veya sahneleri dahil edebilme gibi bir özellik ortaya çıkıyor. Öte yandan herhangi bir şarkının bir kısmını karşı tarafa iletebilmeye dair bir sonucu da ortaya koyacağa benzemesiyle ön planda yer alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bir sorun mu var?

Bottom Ad [Post Page]