RenkliHaber - Blog, Teknoloji

RenkliHaber - Blog, Teknoloji bir tık uzağınızda

Full width home advertisement

Teknoloji

Blog

Post Page Advertisement [Top]

İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

İnstagram Hesap Kapatma


Sosyal medyadan sıkılan kişilerin hesap kapatmak istemeleri son derecede normaldir. gram için de bu şekilde hareket etmek kısa sürede sonuçlanabilecek türde olmaması da dikkat çekmektedir. Instagram hesap kapatma hususunda bu süreç bir hayli uzun ve zorlu olabilir. Aynı zamanda da Instagram uygulaması içerisinden yapılamıyor olması da kullanıcıların bir hayli üşengeç durduğu konular arasında yer alıyor. 

Instagram hesap kapatma işlemlerini gerçekleştirmek için internet tarayıcısını kullanma şartı bulunuyor. Kişisel bilgisayarlardan ya da telefonlardan bu işlemleri gerçekleştirmek söz konusu olabiliyor. Bunun için belli başlı adımları takip etmek gerekecektir. 

  • Instagram web sitesinde oturum açmak için kullanıcı giriş bilgilerini girmek gerekecektir. Silme işlemi esnasında bu bilgiler iki kez daha girilecektir. Bu yüzden kullanıcıların şifrelerini hatırlamalarında fayda vardır. 
  • Eski Instagram logosunu içeren bir sayfayla karşı karşıya kalındığında Instagram hesap kapatma konusunda bir soruyla karşılaşılacaktır. Sonrasında da yardım merkezine yönelmek ya da hesabı kontrol etmeye dair işlem yapmak için farklı pencerelere dair seçenekler de bulunacaktır. 
  • Bu iki seçenekten birinin tercih edilmesi halinde şifrenin tekrardan girilmesi istenecektir. Sonrasında “Sil” komutu tıklandığında Instagram hesap kapatma süreci tamamlanacaktır. 
Instagram hesap silme işlemleri bu şekilde gerçekleşmektedir. Ancak kesin olarak sadece bu sosyal medya platformunun web sitesinden yapılabileceği de unutulmaması gereken konular arasında yer almalıdır. 

1 yorum:

Bir sorun mu var?

Bottom Ad [Post Page]